«خودروکار» گزارش می دهد؛
فولکس در الجزایر سرمایه گذاری کرد اما در ایران نه
فولکس واگن در حالی طی بیانیه ای به طور رسمی از سرمایه گذاری 170 میلیون یورویی خود در الجزایر خبر داده، که این شرکت هنوز حاضر نشده بخش اندکی از این میزان سرمایه گذاری را در ایران انجام دهد و صرفا به واردات اکتفا کرده است.
به گزارش خبرنگار خودروکار، فولکس واگن طی بیانیه ای از افتتاح کارخانه مونتاژ جدید خود در منطقه صنعتی ریلیزن الجزایر خبر داد. خودروساز بزرگ آلمانی برای راه اندازی این سایت تولیدی در که ظرفیت تولید روزانه 200خودرو را دارد، معادل 170 میلیون یورو در الجزایر سرمایه گذاری کرده است.این کارخانه با ایجاد بیش از 500 شغل به توسعه اقتصاد و صنعت خودروی الجزایر کمک می کند.
فولکس واگن، پیش از این هم در اولین سایت تولیدی خود در کشور الجزایر خودروهای مدل گلف، سئات ایبیزا، اسکودا اوکتاویا و فولکس واگن کدی را تولید می کرد و حالا این کمپانی آلمانی، از سال 2018 قادر خواهد بود خودروهای فولکس واگن پولو و اسکودا فابیارا هم در این کشور مونتاژ و به تولید برساند.
مدیر عامل فولکس واگن، هربرت دیس در باره ظرفیت های آفریقا می گوید :« قاره آفریقا فرصت های بزرگی را برای توسعه گروه کارخانه جات فولکس واگن فراهم کرده است. به لطف کارخانه جدید در الحزایر و با همکاری شریک تجاری محلی SOVAC، می توانیم گروه تولیدی خود را در شمال آفریقا وسعت ببخشیم.» او در ادامه می گوید :« ما با مدل فولکس واگن گلف تکنولوژی را به آفریقای شمالی آوردیم.»
این کمپانی در حال حاضر سومین گروه خودروسازی است که پس از استقرار رنوی فرانسه (در سال 2014) و هیوندای (در سال 2016) محصولات خود را در این کشور به تولید رسانده است. فولکس واگن در نظر دارد با گسترش و توسعه کارخانه های خود در الجزایر به جشم انداز ایجاد 1800 شغل در بلند مدت نزدیک شود.
در حالی خبر از سرمایه گذاری جدید فولکس واگن در الجزایر می رسد که این شرکت آلمانی هنوز بعد از دو سال مذاکره حاضر به سرمایه گذاری در ایران نشده است آن هم در شرایطی که بازار ایران و منطقه اطراف از هر جهت بزرگتربوده و ایران مزیت های بیشتری نسبت به الجزایر برای گسترش بازار دارد.
تقاضای برای خودرو در کشور الجزایر سالانه حدود 400 هزار دستگاه برآورد شده است. علاوه بر این الجزایر از سه سال پیش تصمیم گرفته به منظور تنوع بخشیدن به اقتصاد به شدت وابسته به هیدروکربن و همچنین توسعه صنعت خودرویش، به میزان قابل توجهی واردات خودرو را به تولید محصولات محلی محدود کند. به گفته محجوب بدا، وزیر صنعت الجزایر هزینه ادغام شرکت های محلی با تولید کنندگان خارجی و یا به نوعی واردات مبدل، به مراتب کمتر از واردات خودرو تمام می شود. بنابریان این کشور با ادامه طرح واردات مبدل، واردات خود را به شکل قابل ملاحظه ای کاهش داده، به طوری که میزان واردات آن در سال 2012 به بیش از 600 هزار خودرو می رسید و این میزان در سال 2016 به 100 هزار دستگاه کاهش یافت.
ترجمه : گلنوش محب علی
انتهای پیام/